每日一句英语,看我能够坚持多久

原创 2007年10月11日 09:16:00

 2007-10-11:

中文:你最好以中国公司的名义去订货,因为如果你以国外公司的名义去订货,可能价格要高得多
Translation: You’d better order the product in the name of Chinese company. Because If you order the product in the name of a foreign company, the price will be much more expensive.
2007-10-12:
中文:明天你要去人才市场找工作吗?你的性格是内向还是外向型的?
Translation: Do you want to go to the human resource market to find a job? Are you introverted or extroverted?
2007-10-15:
中文:前面两天周末放假,没有到公司来,也没有去上网,所以没有写每日一句英语到博客。
Translation: Because I took a two days’ reset for the weekend and didn’t go to my company and go to Internet, I didn’t write the “One English per Day” to my BLOG.
2007-10-16:
中文:今天做了差不多两个小时的翻译,有很多一部份都没有听懂,我希望以后我能够每天坚持听十分钟的英语,但不要太多了,否则就会被当成任务,我不喜欢这样。
Translation: I did two hours’ translation today. There are a lot of words and sentences that I can’t understand. So I hope I can insist on listening English for ten minutes per day, but not too more, or that will be treat as one task which I don’t like.
2007-10-17:
中文:那天去深圳人才市场参加由多个国家部门主办的高新技术人才交流会,今天就接到一个公司的OFFER,心理有点高兴。
Translation: I went to join the High-tech talent exchange hold by several State departments. And today I got an offer from a company. So I feel very happy. 
2007-10-18:
中文:世界上总有一些我们不适应的事情,但是我们得适应这些不适应的事情。
Translation:There are somethings we are not suitable with. But we have to adapt these things that we are not suitable with.

本文出自:冯立彬的博客




程序设计基础(C语言)课程主页-2016级

时间很快,2016级的小鲜肉们已经在猜测老贺长什么样子了。   从在线作业到翻转课堂,几届的学生跟着我受了不少苦。话虽这么说,并不代表2016级的就要轻松了(老贺虚伪到底!)。不过,苦孩子们,享受吧...
  • sxhelijian
  • sxhelijian
  • 2016年09月16日 21:36
  • 4090

坚持学英语 -- 公司前台MM 一日英语小记

[1] 今早前台处发现有一袋桃子和一袋石榴,麻烦请尽快来前台拿走,十分感谢! This morning, one bag of peaches andpomegranates were found a...
  • mchdba
  • mchdba
  • 2013年09月24日 10:54
  • 2833

坚持练字一年是什么样的体验?

黄金体验 ,金融 221 人赞同 实名反对那个林安的回答。无用也就罢了,还极度误人。长篇大论,或许只是为了一己私利。 如果有心练字,你会发现,无论你去报任何书法培训班、请教任何当代书...
  • GarfieldEr007
  • GarfieldEr007
  • 2016年06月07日 20:23
  • 3250

2007每日一句英语

  • 2007年07月26日 19:16
  • 53KB
  • 下载

每日一句英语珍句

2016/11/06 Life is like a multiple choice question. Sometimes, the choices confuse you, not the ques...
  • coco_astrids
  • coco_astrids
  • 2016年11月06日 23:14
  • 1059

使用Python实现每日一句英语发送到手机

目标:通过使用Python中的requests、snmp库实现发送每日一句英文到手机短信。
  • wswit
  • wswit
  • 2017年03月17日 12:21
  • 1026

每日一句 for leadbbs 3.14 or 2.88

  • 2005年12月27日 09:38
  • 58KB
  • 下载

android appWidget每日一句APK文件

  • 2012年01月16日 18:09
  • 147KB
  • 下载

Android appWidget每日一句修正1

  • 2012年01月17日 00:56
  • 529KB
  • 下载

Android appWidget 每日一句 修正网络获取

  • 2012年01月17日 12:59
  • 533KB
  • 下载
内容举报
返回顶部
收藏助手
不良信息举报
您举报文章:每日一句英语,看我能够坚持多久
举报原因:
原因补充:

(最多只允许输入30个字)