XCode4.2iOS各模板简述

原创 2012年03月22日 22:45:13

XCode4.2iOS各模板简述:

Master-Detail Application:

This template provides a starting point for a master-detail application. It provides a user interface configured with a navigation controller to display a list of items and also a split view on iPad.

此模板提供了一个主应用程序的起点。它提供了一个配置有导航控制器的用户界面,显示的项目清单和一个能在iPad上拆分的视图。

OpenGL Game:

This template provides a starting point for an OpenGL ES-based game. It provides a view into which you render your OpenGL ES scene, and a timer to allow you to animate the view.

此模板提供了一个基于OpenGL ES的游戏的起点。它提供一个 你要呈现的OpenGL ES场景的视图,和跟踪你的动画场景的定时器。

Page-Based:

此模板提供了一个基于页面的应用程序,它使用页面的视图控制器。

SingleView:

This template provides a starting point for an application that uses a single view. It provides a view controller to manage the view, and a storyboard or nib file that contains the view.

此模板提供了一个使用单一视图的应用程序。它提供了一个视图控制器来管理视图,和故事板或包含这个视图的.xib文件。

Tabbed:

This template provides a starting point for an application that uses a tab bar. It provides a user interface configured with a tab bar controller, and view controllers for the tab bar items.

此模板提供了:使用一个标签栏为起点的应用程序。它提供了一个标签栏控制器和视图控制器,用来配置用户界面和查看标签。

Utility:

This template provides a starting point for a utility application that has a main view and an alternate view. For iPhone, it sets up an Info button to flip the main view to the alternate view. For iPad, it sets up an Info bar button that shows the alternate view in a popover.

这个模板是一个具有主视图和“背部视图”的程序。(Mac和iPhone都有那种比如显示天气的程序)可以理解为可翻转的微件。

Empty:

This template provides a starting point for any application. It provides just an application delegate and a window.

此模板可作为任何应用程序的起点。它提供了一个应用程序代理和一个窗口(window)。


XCode4.2iOS各模板简述

文章来源:http://www.cnblogs.com/zhwl/archive/2012/06/07/2540205.html XCode4.2iOS各模板简述: Master-De...

XCODE下DeveloperDiskImage.dmg__iOS4.2

  • 2012年11月28日 14:55
  • 9.58MB
  • 下载

xcode4.2_ios5_sdk_for_lion

  • 2013年02月23日 22:54
  • 34KB
  • 下载

xcode_4.2_新建工程模板详解

在Xcode4.2中新建一个工程,有三个大类可选:  1.Application:  在这个类别下面,你可以看到下面8种可选类型    下面对这些工程一一说明:  1.Document-Ba...

Xcode 4.2和iOS5的ARC机制及用法介绍

  • 2015年09月30日 14:50
  • 2.22MB
  • 下载

xcode 4.2 and IOS 5.0 DP

  • 2011年08月09日 15:01
  • 35KB
  • 下载

XCode4.2中使用Empty Application模板替代旧的Window Based Application

“FYI, I am very newbie in iPhone development.” I had upgraded Xcode to 4.2 beta 4 and realised th...

xcode 4.2 新建工程模板详解

在Xcode4.2中新建一个工程,有三个大类可选: 1.Application: 在这个类别下面,你可以看到下面8种可选类型 4.2 新建工程模板详解" style="margin-...

xcode4.2 中tabBar的模板的一些理解和体会

在xcode4.2中提供了一个 Tabbed Application模板,用于建立一个具有2个按钮的控制栏的应用。 他的实现方法和《iphone 开发应用程序指南》一书上的思路不一致。主要的实现,是...
内容举报
返回顶部
收藏助手
不良信息举报
您举报文章:XCode4.2iOS各模板简述
举报原因:
原因补充:

(最多只允许输入30个字)