CDC::GetPixel

原创 2005年05月24日 07:41:00
MFC Library Reference 

CDC::GetPixel

Retrieves the RGB color value of the pixel at the point specified by x and y.

COLORREF (
   int x,
   int y 
) const;
COLORREF (
   POINT point 
) const;

Parameters

x
Specifies the logical x-coordinate of the point to be examined.
y
Specifies the logical y-coordinate of the point to be examined.
point
Specifies the logical x- and y-coordinates of the point to be examined.

Return Value

For either version of the function, an RGB color value for the color of the given point. It is –1 if the coordinates do not specify a point in the clipping region.

Remarks

The point must be in the clipping region. If the point is not in the clipping region, the function has no effect and returns –1.

Not all devices support the GetPixel function. For more information, see the RC_BITBLT raster capability under the GetDeviceCaps member function.

CDC画布中GetPixel获取某点颜色不正确问题

在实际界面编程过程中,将Bitmap选入当前CDC设备上下文的
  • lixiang987654321
  • lixiang987654321
  • 2014年05月26日 22:00
  • 1665

使用GetPixel要注意

今天遇到一个问题,调试了一天都没有搞明白。任务是这样的:将一个bitmap图片放到一个DC里,然后获取这个DC里的某一点的RGB值。情况正如下:    CFile file;         //用于...
  • wuyao721
  • wuyao721
  • 2008年12月25日 17:30
  • 13074

getpixel(0,0)

#include #include int main() { int i; int graphdriver = DETECT; int graphmode; ...
  • xiuzhentianting
  • xiuzhentianting
  • 2015年09月17日 12:03
  • 157

通过getPixel();和通过bmp.getPixels();方法遍历整张图片的效率比较。

如果要遍历一张图片的所有像素的(比如二值化),可以用两个for循环嵌套通过Bitmap中的getPixel(x,y)方法获取对应点的像素值即可。还有一种方法是通过Bitmap中的getPixels(p...
  • phlofy
  • phlofy
  • 2015年12月14日 13:07
  • 3328

WIN32,GetBitmapBits与GetPixel

先看看MSDN上的, The GetBitmapBits function copies the bitmap bits of a specified device-dependent bitmap...
  • MikeDai
  • MikeDai
  • 2017年03月15日 11:58
  • 259

AS3 的BitmapData的setPixel与getPixel时,值不相同。

原文:http://riaoo.com/?p=1651         事情发展的起因是这样的:BitmapData.getPixel32()返回值不准确,为什么? 网友Norris很热心,他把...
  • linjf520
  • linjf520
  • 2012年03月23日 10:05
  • 1614

解决 C# GetPixel 和 SetPixel 效率问题

在对Bitmap图片操作的时候,有时需要用到获取或设置像素颜色方法:GetPixel 和 SetPixel, 如果直接对这两个方法进行操作的话速度很慢,这里我们可以通过把数据提取出来操作,然后操...
  • yangyikun0428
  • yangyikun0428
  • 2016年12月21日 00:00
  • 1909

OnDraw(CDC* pDC)详解

OnDraw(CDC* pDC) 函数对应用程序窗口的客户区进行绘图的所有代码都必须写在这个函数中 TextOut(int x,int y,CString& str)函数 参数x为文本显示在应用...
  • makenothing
  • makenothing
  • 2013年04月15日 11:24
  • 1702

四种CDC方案比较

时间戳方式快照方式触发器方式日志方式能区分插入/更新否是是是周期内,检测到多次更新否否是是能检测到删除否是是是不具有侵入性否否否是支持实时否否是是需要DBA否否是是不依赖数据库是是否否...
  • wzy0623
  • wzy0623
  • 2016年12月27日 16:05
  • 1801

VC++之图形设备接口之CDC类之画弧函数及相关结构

CDC::Arc        画一条椭圆弧。以逆时针方向画弧。弧实际起点为绑定矩形中心过指定始点的线与椭圆的相交点,实际终点从绑定矩形中心过指定终点的线与椭圆的相交点。矩形宽度和长度为2~32767...
  • zcj331
  • zcj331
  • 2014年04月11日 13:25
  • 1142
内容举报
返回顶部
收藏助手
不良信息举报
您举报文章:CDC::GetPixel
举报原因:
原因补充:

(最多只允许输入30个字)