True Nobility(《真正的高贵》)By Ernest Hemingway(海明威)

翻译 2016年08月28日 15:38:42

原文:

In a calm sea every man is pilot.

But all sunshine without shade, all pleasure without pain, is not life at all. Take the lot of the happiest – it is a tangled yarn. Bereavements and blessings, one following another, make us sad and blessed by turns. Even death itself makes life more loving. Men come closest to their true selves in the sober moments of life, under the shadows of sarrow and loss.

In the affairs of life or bussiness, it is not intellect that tells so much as character, not brains so much as heart, not genius so much as self-control, patience, and discipline, regulated by judgment.

I have always believed that the man who has begun to live more seriously within begins to live more simply without. In an age of extravagance and waste, I wish I could show to the world how few the real wants of humanity are.

To regret one’s errors to the point of not repeating them is true repentance. There is nothing noble in being superior to some other man. The true nobility is in being superior to your previous self.

译文:
风平浪静的大海,每个人都是领航员。

但是,只有阳光而无阴影,只有欢乐而无痛苦,那就不是人生。以最幸福的人的生活为例–它是一团纠缠在一起的麻线。丧母之痛和幸福祝愿彼此相接,使我们一会伤心,一会高兴。甚至死亡本身也会使生命更加可亲。人们在生命的庄严时刻,在哀伤和丧亲的阴影之下,最接近真实的自我。

在生活或事业中,性格比才智更能指导我们,心灵比头脑更能引导我们,天资远不如由判断力所约束的自制、耐心和教养。

我一向认为,内心开始生活的更为严谨的人,他外在的生活会更为简朴。在一个物欲横流的时代,但愿我能向世人表明:人类真正的需求是多么稀少。

反思自己的过错以至于不重蹈覆辙才是真正的悔悟。优于别人,并不高贵,真正的高贵是优于过去的自己。

True Nobility(《真正的高贵》)By Ernest Hemingway(海明威)

原文:In a calm sea every man is pilot.But all sunshine without shade, all pleasure without pain, is no...
  • zrj000za
  • zrj000za
  • 2016年08月28日 15:38
  • 1572

看懂论文的机器学习基本知识(三)--假正例、假负例、ROC曲线

假正例(False Positive):预测为1,实际为0的样本 假负例(False Negative):预测为0,实际为1的样本 实际预测中,那些真正例(True Positive)和真负例(...
  • roypi
  • roypi
  • 2013年12月28日 22:41
  • 4896

为什么使用正则test( )第一次是 true,第二次是false?

1.前言今天朋友问我一个问题,我现在需要多次匹配同一个内容,但是为什么我第一次匹配,直接是 true,而第二次匹配确实 false 呢?var s1 = "MRLP"; var s2 = "MRLP"...
  • MR_LP
  • MR_LP
  • 2016年12月15日 14:56
  • 1195

[如果海明威写JavaScript]If Hemingway Wrote JavaScript

  • 2014年12月11日 11:26
  • 2.31MB
  • 下载

《乞力马扎罗山的雪》——海明威

《乞力马扎罗山的雪》——海明威这并不是一部恢弘巨著,只是一部中篇小说。在小说临近结尾时有这样一段话:极目远眺,他看到,好像整个宇宙那样宽广无垠,在阳光中显得那么高大宏伟,而且白得令人难以置信,那就是乞...
  • cravingszy
  • cravingszy
  • 2016年04月26日 16:33
  • 330

如果让莎士比亚、海明威编写JavaScript代码

最近,我做了一个梦,我请海明威和其他四位文学名人替我编写JavaScript代码,一个函数返回一个给定长度的斐波纳契数列。有趣地是,他们每个人都以不同的方式完成了这一题,并且都做的很好——只是我想说,...
  • x844010689
  • x844010689
  • 2013年07月13日 09:03
  • 560

【每天读一点英文】gnuhpc注释版:The True Nobility

By Ernest Hemingway In a calm sea every man is a pilot. But all sunshine without shade, all plea...
  • gnuhpc
  • gnuhpc
  • 2011年02月02日 09:14
  • 847

恒明威ERP用户手册

  • 2010年10月18日 19:22
  • 5.32MB
  • 下载

现实世界的Windows Azure:采访Designercity的解决方案技术总监Ernest Kwong

作为现实世界Windows Azure访问系列的一部分,我们对Designercity的解决方案技术总监ErnestKwong就他们为其交互式的卡拉OK应用程序使用WindowsAzure的问题进行了...
  • azurechina
  • azurechina
  • 2011年12月29日 10:52
  • 1688

Ernest Adams总结50个最伟大的游戏创意

作者:Ernest Adams 50年以前,William Higinbotham用一个示波器和一些模拟电路制作了第一款电子游戏。虽然自那以后,游戏已经发生了翻天覆地的变化,但今天的AAA游戏大...
  • han_itrus
  • han_itrus
  • 2014年12月26日 15:49
  • 1220
内容举报
返回顶部
收藏助手
不良信息举报
您举报文章:True Nobility(《真正的高贵》)By Ernest Hemingway(海明威)
举报原因:
原因补充:

(最多只允许输入30个字)