java中valitate关键字,Yliopistot ottavat tarkistetut IB-arvosanat huomioon opiskelijavalinnoissaan...

Todistuspisteet lasketaan uudelleen kesällä 2020 International Baccalaureate -tutkinnon suorittaneilta hakijoilta, joiden tiedot yliopistot saavat IB-organisaation tulospalvelusta (IBIS) tai jotka ovat toimittaneet korjatut arvosanansa yliopistoille. Uudelleen lasketut pisteet korjataan Opintopolkuun ja hakijalle tarjotaan opiskelupaikkoja, joihin hänen todistuspisteensä riittävät.

Yliopistojen opetusvararehtorit ovat käsitelleet asiaa kokouksessaan 19.8.

– Pidimme tärkeänä, että asia ratkaistaan hakijoiden kannalta parhain päin. IB-tutkinnon suorittanut hakija voi nyt saada opiskelupaikan sellaisesta hakukohteesta, johon korjatut arvosanat riittävät. Näin varmistamme hakijoiden oikeudenmukaisen ja yhdenvertaisen kohtelun, toteaa yliopistojen rehtorineuvosto Unifin opetusvararehtorikokousten puheenjohtaja Petri Suomala.

Hakija voi valita minkä tahansa tarjotuista opiskelupaikoista. Jos hakijalle on jo myönnetty opiskelupaikka korkeakoulusta, hakija voi myös pitää kyseisen paikan. Jos hakija on korkeakoulujen toisessa yhteishaussa jo vastaanottanut paikan korkeakoulusta tänä kesänä, yliopistot eivät tarjoa hakijalle hänen prioriteettijärjestyksessään tätä alempia paikkoja. Paikan vastaanotossa on edelleen voimassa yhden paikan säännös.

IB-organisaatio on ilmoittanut, että korjauksien seurauksena hakijoiden arvosanat eivät voi laskea verrattuna aikaisemmin kesällä julkaistuihin lopullisiin arvosanoihin. Kenenkään hakijan opiskelupaikkaa ei siis peruta muuttuneiden arvosanojen vuoksi.

Mitä hakijan tulee tehdä?

Hakijan tulee toimittaa lopulliset arvosanansa hakemiinsa yliopistoihin kyseisen yliopiston ohjeistuksen mukaisesti. Arvosanakorotukset, jotka ovat olleet yliopistojen saatavissa IBIS-järjestelmästä 17.8.2020, otetaan huomioon automaattisesti.

Jos hakijalle tarjotaan opiskelupaikkaa korjauksen seurauksena, yliopisto ottaa hakijaan yhteyttä. Tarjottu opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 7 päivän kuluessa. Opiskelupaikkoja pyritään tarjoamaan mahdollisimman pian, mutta yhteydenottoja tarjouksista voi tulla useamman viikon aikana. Jos hakija on jo ottanut vastaan ensin tarjotun paikan ja hänelle tarjotaan sen jälkeen toista paikkaa, hakija voi kuitenkin ottaa vastaan uuden tarjotun paikan, jolloin hänen aiempi paikan vastaanottonsa peruuntuu.

Jos hakijalle ei tarjota uudelleen laskettujen pisteiden seurauksena uutta opiskelupaikkaa, yliopistosta ei olla hakijaan erikseen yhteydessä. Hakijat voivat laskea todistuspisteensä Opintopolussa ilmoitettujen pistetaulukoiden mukaisesti.

Lisätietoja hakijoille:

Mediatiedustelut:

Petri Suomala, opetusvararehtorikokousten puheenjohtaja, Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry

puh. +358 40 591 8044

Lue lisää:

  • 0
    点赞
  • 0
    收藏
    觉得还不错? 一键收藏
  • 0
    评论
ib64/ld-lsb-x86-64.so.3 是一个共享库文件,它是 GNU C 库运行时链接器的一部分。它主要用于在 Linux 系统上运行与 LSB(Linux Standard Base)标准兼容的程序。 这个共享库文件的作用是在运行时解析和连接程序所需的符号和库文件。它允许程序在运行时动态加载共享库,并解决共享库之间的依赖关系。这对于使用动态链接的程序非常重要,因为它们可以减小可执行文件的大小,并且可以共享和重用已编译的库代码。 ld-lsb-x86-64.so.3 是针对 x86-64 架构的 LSB 标准链接器。x86-64 是一种广泛使用的 64 位 CPU 架构,所以这个链接器主要用于运行在 64 位系统上的程序。 如果你遇到了“ib64/ld-lsb-x86-64.so.3: No such file or directory”这样的错误消息,这意味着在你的系统找不到这个共享库文件。这可能是因为你的系统没有安装或配置正确的 LSB 兼容运行时环境,或者共享库文件被错误地删除或移动。 为了解决这个问题,你可以尝试以下几个步骤: 1. 检查是否已正确安装了 LSB 兼容的运行时环境,如果没有,请安装正确的软件包。 2. 确认共享库文件是否存在于正确的路径。如果文件确实被删除或移动了,请尝试重新安装相关软件包或将共享库文件恢复到正确的路径。 3. 检查程序的依赖关系,并确保所有的共享库文件都存在且可访问。 4. 如果问题仍然存在,你可以尝试重新编译或重新安装需要这个共享库的程序。 总之,“ib64/ld-lsb-x86-64.so.3”是一个重要的共享库文件,用于在 LSB 兼容的环境运行程序。如果遇到找不到文件的错误,可以尝试按上述步骤进行故障排除。
评论
添加红包

请填写红包祝福语或标题

红包个数最小为10个

红包金额最低5元

当前余额3.43前往充值 >
需支付:10.00
成就一亿技术人!
领取后你会自动成为博主和红包主的粉丝 规则
hope_wisdom
发出的红包
实付
使用余额支付
点击重新获取
扫码支付
钱包余额 0

抵扣说明:

1.余额是钱包充值的虚拟货币,按照1:1的比例进行支付金额的抵扣。
2.余额无法直接购买下载,可以购买VIP、付费专栏及课程。

余额充值