1月15日英语学习

原创 2011年01月14日 21:55:00

Telephones
电 话

Part One: Expressions
1. Is Jenny there?
詹妮在吗?
2. No, I’m afraid not, Tom.
不,恐怕不在,汤姆。
3. I leave her the message, Tom. 
我留个口信给她,汤姆。
4. I’d like to have my phone turned on, please.
我想接通我的话机。
5. I just need to ask you a few questions.
我只需要问你几个问题。
6. I’m sorry, but I’ll have to call back. 
抱歉,我晚点才能打过来。
7. I need to get back to work.
我要回去工作了。
8. I need to disconnect my phone, please.
我要撤销我的电话。
9. I’m moving to a new home.
我搬去我的新家。
10. Where should I send your final phone bill?
可以把你最后的电话费单据寄往什么地方?

1.Leave a message留口信
A: Hello?
B: Hi, Mr. Smith. This is Mary. Is Jenny there?
A: No, I’m afraid not, Mary. May I take a message for her?
B: Yes, please tell her that band practice has been moved to Tuesday night at 8:30.
A: O.K. No problem. Anything else?
B: No, but if she has any questions, she can call me at 555-2345.
A: All right, I’ll leave her the message, Mary. Thanks for calling.
B: Thank you. Bye.
A: Goodbye.
A: 喂?
B: 你好,史密斯先生。我是玛丽。詹妮在吗?
A: 不,恐怕不在,汤姆。要我留个口信给她吗?
B: 好的,请告诉她乐队练习时间改为星期二晚上8点半。
A: 好的,没问题。还有别的事情吗?
B: 没有了,不过如果她有什么疑问的话,可以打555-2345找我。
A: 好的。我会留口信给她,玛丽。谢谢你的电话。
B: 谢谢你。再见。
A:再见。

2.Turning on接通(话机)
A: Hi, I’d like to have my phone turned on, please.
B: At what address, sir?
A: 345 Lincoln Avenue. Oklahoma City.
B: O.K. Your name please?
A: John Smith.
B: One moment please. Very well, Mr. Smith. I need to ask you a few questions.
A: Very well.
B: The interview will take about 15 minutes, and your phone will be turned on in 24 hours.
A: Fifteen minutes? I’m sorry, but I’ll have to call back. I need to get back to work.
B: O.K. Mr. Smith. Thanks for calling.
A: 你好,我想接通我的话机。
B: 请问您的地址,先生。
A: 俄克拉荷马市林肯大街345号。
B: 好的。您叫什么名字呢?
A: 约翰·史密斯。
B: 请稍等。很好,史密斯先生。我需要问您几个问题。
A: 可以。
B: 这个谈话将花您约15分钟的时间,您的电话也会在24小时内开通。
A: 15分钟?很抱歉,我以后再打过来。我要回去工作了。
B: 好的,史密斯先生。谢谢您的电话。

3.Disconnect停机
A: Hello. I need to disconnect my phone, please.
B: All right. Where do you live, sir?
A: At 345 Lincoln Avenue. Oklahoma City.
B: Very well. Why do you want to disconnect your phone, sir?
A: I’m moving to a new home.
B: O.K. May I have your name please?
A: John Smith.
B: Thank you. Mr. Smith. What’s your telephone number?
A: 555-7658
B: Thank you. Where should I send your final phone bill?
A: 623 West Side Drive. New York, New York.
B: Thank you, Mr. Smith. Your phone will be disconnected after this phone call. Have a nice day.
A: Thank you, you too.
A: 你好,我需要撤消我的电话。
B: 好,您住在哪儿,先生?
A: 俄克拉荷马市林肯大街345号。
B: 好的。为什么要撤消电话呢,先生?
A: 我要搬新家了。
B: 好的。你的姓名?
A: 约翰·史密斯。
B: 谢谢你,史密斯先生。您的电话号码是多少?
A: 555-7658。
B: 谢谢。您最后的电话费单据我应该寄往什么地方呢?
A: 纽约曼哈顿西区大道623号
B: 谢谢,史密斯先生。在您打完这个电话之后你的话机将停机,祝您愉快。
A: 也很谢谢你。

Part Three: Substitution Drills
1. A: Is Jenny (there/ around/ home)?
  B: Yes, she is. / No, she isn’t.
詹妮(在/在/在家)吗?
是的,在。/不,不在。

2. A: No, (I’m afraid not/ she isn’t/ she’s out), Tom.
  B: Oh, o.k.
不,(恐怕不在/她不在/她出去了),汤姆。
哦,好的。

3. A: I’ll (leave her the message/ tell her you called), Tom. 
  B: Thank you.
我会(给她留口信的/告诉她你打电话来了),汤姆。
谢谢你。

4. A: I’d like to have my phone (turned on/connected/installed), please.
  B: O.K. What’s your address?
我想(开通/接通/安装)电话。
好的,您的地址是什么?

5. A: I (need to/have to/must) ask you a few questions.
  B: Very well.
我(需要/得/必须)问你几个问题。
好的。

6. A: I’m sorry, but I’ll have (to call back/ call later/ get back to you). 
  B: O.K. Thanks for calling.
抱歉,我(以后/晚些时候/晚一点)再给你打电话。
好的,谢谢你的电话。

7. A: I need to (get back to/ return to/ go back to) work.
  B: All right. Thank you.
我必须(回去/去/回去)工作。
好的,谢谢。

8. A: I need to (disconnect my phone/ have my phone installed/ cancel my phone service), please.
  B: All right.
我需要(撤消我的电话/安装电话/撤消我的话机服务)。
好的。

9. A: I’m moving (to a new home/ to New York/ away).
  B: O.K.
我要(搬新家了/搬去纽约了/搬走了)。
好的。

10. A: Where should I send your (final/ last) phone bill?
   B: 623 West Side Drive.
你最后的电话费单据我应该寄往何处呢?
曼哈顿西区大道623号。

Vocabulary
--telephone 电话机
--message 口信,信息;消息
--disconnect 使分离,分开,断开
--send 发送,寄
--mobile phone移动电话,便携电话
--privacy 私事;私生活;隐私
--I’m afraid not. 恐怕不是。
--No problem 没问题。

1月12号英语学习

 Hospitals and Clinics医 院 和 门 诊1. Are you all right?  你还好吗?2. He’s not answering.  他没有回应。3. Someone ...

1月27日英语学习

Renting a House租 房1. I need to find a new place to live.我要另找一个地方住。2. Prices have really gone up the ...

1月10日英语学习

 Employment and Job Services 就 业 和 工 作1. I work full-time at the University hospital.我在大学医务室全职工作。2. ...

1月19日英语学习

 Renting a House租 房Part One: Expressions1. I need to find a new place to live.我要另找一个地方住。2. Prices ha...

1月8日英语学习

笑一笑生活更美好 来,我给你拍一张照片,你可是很长时间没拍照了哟。Let me get a shot of you.站好,保持现在的这个姿势。Hold that pose.马上要开始照了,你最好笑一笑...

英语学习录——2017年1月

我笔写我心。 ——2017年1月31日     和考研英语相处一个多月,感觉自己“懵懵哒”。总之一句话,和它,太难相处了。          首先介绍一下考研英语的试卷内容:1篇完形...

1月3号英语学习

与电信相关的常用词汇有:手机用户 phone/mobile users话费账单 phone bills资费套餐 pricing package单向收费 one-way charge system接听免...

8月份英语学习总结—不忘初心

每一次写英语博客,第一句话
  • zmh458
  • zmh458
  • 2016年08月25日 18:23
  • 373

2014-2015英语学习总结——习惯了记录

之前,写英语总结,就是凭着自己的脑袋,搜索一年里自己和英语有过的美好回忆,然后就是加上重新启程,继往开来,加油,加油之类的话!这一次总结,和以往不同,不再是我一个人单纯的“思念”。这一次,有迹可循,我...

【2016】10月份英语学习总结

这个月的英语学习加了点不一样的味道。随着研究生报名的完成,自己也成了一名准考研生了。这就意味着我将跟数以万计的考研大军同台PK。——把考研计划融入到自己的英语学习当中,下面是我这个月的每日英语学习计划...
内容举报
返回顶部
收藏助手
不良信息举报
您举报文章:1月15日英语学习
举报原因:
原因补充:

(最多只允许输入30个字)