Πολιτική απορρήτου

Εστιάζουμε στην προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Μερικές φορές χρειαζόμαστε κάποιες πληροφορίες για να παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε. Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων εξηγεί τη συλλογή και χρήση δεδομένων σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει για όλες τις σχετικές υπηρεσίες σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο και χρησιμοποιήσετε κάποια από τις υπηρεσίες αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτήν τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Απόκτηση πληροφοριών χρηστών

Ο κύριος στόχος μας στην απόκτηση πληροφοριών χρήστη είναι να σας παρέχουμε μια αποτελεσματική και χωρίς εμπόδια διαδικασία αγορών και να βελτιώνουμε συνεχώς και να βελτιώνουμε την εμπειρία αγορών σας.

Οι τύποι πληροφοριών χρήστη που μπορούμε να λάβουμε περιλαμβάνουν:

● πληροφορίες εγγραφής (για παράδειγμα, όνομα χρήστη και άλλες πληροφορίες που παρέχονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής),

● Στοιχεία επικοινωνίας προσωπικού ή εταιρικής (π.χ. όνομα, όνομα εταιρείας, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, αριθμός κινητού τηλεφώνου, αριθμός φαξ).

● Παραγγελία πληροφοριών (για παράδειγμα, (i) οποιεσδήποτε πληροφορίες που σχετίζονται με την παραγγελία, όπως το όνομα του πληρωτή και του παραλήπτη, η διεύθυνση αποστολής, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός τηλεφώνου, (ii) η υπογραφή (iv) Πληροφορίες που παρέχονται για να μας βοηθήσουν να παρέχουμε υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων υπηρεσιών)

● Πληροφορίες για την αναγνώριση (για παράδειγμα, αριθμός ταυτότητας, αριθμός διαβατηρίου, αριθμός άδειας οδήγησης).

● πληροφορίες σχετικά με το άτομο (όπως το όνομα του ατόμου, η διεύθυνση αποστολής, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός τηλεφώνου) που παρέχονται όταν παρέχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σε άλλα άτομα.

● πληροφορίες πληρωμής (για παράδειγμα, λεπτομέρειες πληρωμής εντολών) και οικονομικές πληροφορίες (για παράδειγμα, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού).

● Πληροφορίες για άλλα άτομα, εταιρείες, οργανισμούς ή κοινωνικές οντότητες.

Ενδέχεται να λάβουμε τις πληροφορίες χρήστη σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

● τις πληροφορίες που παρέχετε κατά την πρόσβαση ή τη χρήση των υπηρεσιών αυτής της ιστοσελίδας.

● Πληροφορίες που λαμβάνετε αυτόματα σε επικοινωνία μαζί μας: Κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας, λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε τις πληροφορίες.

● Πληροφορίες που λαμβάνονται από άλλες πηγές: εάν συμμετέχετε σε εμάς ή σε οποιαδήποτε από τις δραστηριότητες μας με τους οργανισμούς-εταίρους μας.

Χρήση πληροφοριών πελατών.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες του χρήστη που αποκτάμε:

● Να σας παρέχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζεστε (π.χ. συγκεκριμένες αγορές, παράδοση αγαθών).

● Επεξεργασία και λήψη πληρωμών.

● Σας συμβουλεύει σχετικά με το αίτημά σας, απαντάτε ή επικοινωνείτε μαζί σας.

● σας παρέχουμε προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

● Για να βελτιώσετε τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας για μια έρευνα.

● Διεξαγωγή ανάλυσης δεδομένων (για παράδειγμα, ανάλυση συμπεριφοράς ή αγοράς, έρευνες αγοράς ή πελατών, οικονομική ανάλυση).

● Διαχειριστείτε ή αναγνωρίστε την επιλεξιμότητά σας για διάφορες δραστηριότητες, όπως διαδικτυακές ή offline εκδηλώσεις, προσφορές ή προωθήσεις.

● Λειτουργία, αξιολόγηση και βελτίωση της επιχείρησής μας (συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, διαχείριση των επικοινωνιών μας, αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των πωλήσεων, μάρκετινγκ και διαφήμιση, ανάλυση και ενίσχυση των προϊόντων, των υπηρεσιών και των ιστοτόπων μας, τη λογιστική, τον έλεγχο, την εγγραφή λογαριασμών, τις συμφωνίες συμφόρησης και τις δραστηριότητες συλλογής) ·

● Στείλτε πληροφορίες στον υπεύθυνο επικοινωνίας σας με την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

● Αποτροπή διαφόρων παράνομων ή εγκληματικών δραστηριοτήτων και άλλων νομικών ευθυνών.

● Τηρήστε τις νομικές απαιτήσεις και τα πρότυπα πολιτικής μας.

Μοιραστείτε, αποκαλύψτε και μεταφέρετε πληροφορίες χρήστη.

Οι πληροφορίες χρηστών αποτελούν σημαντικό μέρος της επιχείρησής μας και δεν πωλούμε ούτε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία, εκτός από αυτά που αναφέρονται παρακάτω σε αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

● Συνεργάτης:

Μπορούμε να μοιραστούμε τις πληροφορίες χρηστών με τις θυγατρικές μας, τους κατοίκους εμπόρους ή τους συνεργάτες μας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των ιστότοπων στους οποίους συνδέεστε μέσω της μεθόδου σύνδεσης συνεργατών μας, οι οποίοι στο εξής αναφέρονται συλλογικά ως “Συνεργάτες”). Μπορείτε να μάθετε πότε η χρήση ή η εμπορική συμπεριφορά της θα συνεπάγεται τους εταίρους μας και θα μοιραστούμε με αυτόν τον χρήστη συνεργάτη πληροφορίες σχετικά με αυτή τη χρήση ή τις επιχειρηματικές πρακτικές.

● Παροχείς υπηρεσιών τρίτων:

Μπορούμε να προσλαμβάνουμε εταιρείες ή εξωτερικούς συνεργάτες για την παροχή ορισμένων προϊόντων ή υπηρεσιών για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, παροχής λειτουργιών, συντήρησης, πλατφορμών πληροφορικής ή / και τεχνικών υπηρεσιών, ασφάλειας δεδομένων ή υπηρεσιών backup, επεξεργασίας παραγγελιών, παράδοσης του

  • 0
    点赞
  • 0
    收藏
    觉得还不错? 一键收藏
  • 0
    评论
评论
添加红包

请填写红包祝福语或标题

红包个数最小为10个

红包金额最低5元

当前余额3.43前往充值 >
需支付:10.00
成就一亿技术人!
领取后你会自动成为博主和红包主的粉丝 规则
hope_wisdom
发出的红包
实付
使用余额支付
点击重新获取
扫码支付
钱包余额 0

抵扣说明:

1.余额是钱包充值的虚拟货币,按照1:1的比例进行支付金额的抵扣。
2.余额无法直接购买下载,可以购买VIP、付费专栏及课程。

余额充值