kopen Nike Air Max 2013 Mens Varsity Red Silver London

Als je voeten plein maatregel continu uitzenden  nike roshe run  van een vieze geur, dus je getrouwd persoon niet kan staan, dan moet je relatie vreselijk nerveus. Op dit moment, wetenschappers Unreal een vervangend apparaat, zult u weg te nemen met negentig nine.9% van de geur van Nike Air gamma-hydroxy-butyraat schoenen, tientallen minuten om je schoenen te laten vierkante maatregel eigentijdse geur. 

De aangeduid als "bacteriedodende schoenen (SteriShoe)" elektronische apparaten vierkante maatregel, wordt veroorzaakt door ultraviolette belichting aan het micro-organisme zweetvoeten te doden, sterilisatie schoenen uit de looks overvloedig, net als de schoen (de schoen mal), het is alleen maar steek de stekker in het voet, en zo begon om te beginnen uit de sterilisatie. 

Sterilisatie schoenen ontdekker beweert dat het een dagelijks gemiddelde van 236,5 ml (0,5 punt) van zweet zal  Nike Roshe Run Dames  produceren, maar het apparaat in slechts veertig vijf minuten om te doden negentig nine.9% van het micro-organisme. Het is geschikt voor personen met ringworm, teennagel of zweetvoeten is alleen maar de bende. 

De meest recente apparaat is ontwikkeld en gemaakt door de yank ontdekker, is momenteel geprijsd op? 80 GB plaatsen en leveren een scala van maten. makers van schoeisel zorg  roshe run heren  vertegenwoordiger van het bedrijf Ryan uitvinding - Unq Helin (Rainer Kuehling) zei: "ultraviolet licht-gewicht te ontsmettingsmiddel Air gamma-hydroxy-butyraat negentig schoenen vierkante maatregel schoenen te doden door de micro-bacteri?n, artsen raden het gebruik van het apparaat te voet te elimineren geur die plagen velen van ons nadeel, het is een niet-chemische strategie?n om micro-organismen te doden, de schaal van de schoenen weer zou oorsprong / geur, ringworm infecties schaal weer de kans. 

来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:http://blog.itpub.net/30166229/viewspace-1474595/,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

转载于:http://blog.itpub.net/30166229/viewspace-1474595/

  • 0
    点赞
  • 0
    收藏
    觉得还不错? 一键收藏
  • 0
    评论

“相关推荐”对你有帮助么?

  • 非常没帮助
  • 没帮助
  • 一般
  • 有帮助
  • 非常有帮助
提交
评论
添加红包

请填写红包祝福语或标题

红包个数最小为10个

红包金额最低5元

当前余额3.43前往充值 >
需支付:10.00
成就一亿技术人!
领取后你会自动成为博主和红包主的粉丝 规则
hope_wisdom
发出的红包
实付
使用余额支付
点击重新获取
扫码支付
钱包余额 0

抵扣说明:

1.余额是钱包充值的虚拟货币,按照1:1的比例进行支付金额的抵扣。
2.余额无法直接购买下载,可以购买VIP、付费专栏及课程。

余额充值