oracle vitu,Advertising a Customer Experience (CX) | Oracle Česká Republika

Propojte nákupní cestu zákazníka se svým prodejním procesem

Připojte úplná, čistá a přesná data a získejte jednoduchý a konsolidovaný pohled na své stávající nebo potenciální zákazníky. Chytřejší plánování, přesnější předpovědi a vyšší prodeje – rychleji.

Snadno vytvářejte a automatizujte přizpůsobené zákaznické prostředí B2B napříč všemi kanály

Podívejte se na svůj B2B trh prostřednictvím stejného objektivu jako B2C. Shromažďujte všechny dostupné informace, abyste se mohli inteligentně spojit s kupujícími, když je to důležité, pomocí jejich preferovaných kanálů.

Snadno vytvářejte a spravujte přizpůsobené vztahy se zákazníky B2C

Budujte přizpůsobené, odolnější a hodnotnější vztahy se zákazníky. Využijte nejlepší cloudové aplikace ve své třídě, které jsou součástí Oracle Marketing, a snadno a efektivně dodávejte jednotlivým zákazníkům empatické, neodolatelné zákaznické prostředí.

Sjednoťte údaje o zákaznících a optimalizujte zážitek z nákupu prostřednictvím digitálních kanálů

Přijměte nový přístup a uspokojujte potřeby svých digitálních zákazníků v reálném čase. Díky řešení Oracle Commerce můžete využít nákupní signály zákazníků k aktivnímu uspokojování jejich potřeb, posilovat zapojení zákazníků a zvyšovat příjmy.

Poskytujte zákazníků inovativní prostředí v reálném čase pomocí služeb B2B založených na datech prostřednictvím jakéhokoli kanálu

Poskytujte nejlepší zákaznické služby ve správný okamžik. Vnímejte signály zákazníků a poskytujte inovační servis v reálném čase – prostřednictvím libovolného kanálu – který udržuje zákazníky, generuje příjmy a zvyšuje spokojenost zákazníků.

Poskytujte konkurenceschopné, vysoce hodnotné a autentické prostředí díky zákaznickým službám B2C

Odlište prostředí zákaznických služeb poskytováním autentických a inovativních služeb v reálném čase prostřednictvím libovolného kanálu. Vytvořte ekosystém B2C, který podporuje zapojení zákazníků a zaměstnanců, generuje vyšší příjmy a zlepšuje úroveň spokojenosti zákazníků.

Získejte celkovou viditelnost aktiv pro nákladově efektivní, komplexní řešení field service

Připojte data a získejte přehledy, abyste aktivně poskytovali služby pomocí Internet of Things (IoT), maximalizujte efektivitu využitím umělé inteligence (AI) a strojového učení (ML) k inteligentní automatizaci plánování a směrování a poskytněte svým terénním pracovníkům nástroje, které potřebují k tomu, aby svou práci zvládli správně napoprvé pomocí jediného skutečně nativně integrovaného řešení front-office, back-office a field service.

  • 0
    点赞
  • 0
    收藏
    觉得还不错? 一键收藏
  • 0
    评论
评论
添加红包

请填写红包祝福语或标题

红包个数最小为10个

红包金额最低5元

当前余额3.43前往充值 >
需支付:10.00
成就一亿技术人!
领取后你会自动成为博主和红包主的粉丝 规则
hope_wisdom
发出的红包
实付
使用余额支付
点击重新获取
扫码支付
钱包余额 0

抵扣说明:

1.余额是钱包充值的虚拟货币,按照1:1的比例进行支付金额的抵扣。
2.余额无法直接购买下载,可以购买VIP、付费专栏及课程。

余额充值