日常告别

转载 2012年03月22日 10:49:33

【惯用单句】
再见,祝你一天愉快。
Goodbye! Have a nice day.

再见
So long!

回头见
See you!

代我向你的父母问好。
Remember me to your parents.

代我向你的家人问好。
Say hello to your family for me.

我真的玩的很愉快。
I had a really good time.

代我向玛丽问好。
Regards to Mary!

希望我们就能再相聚。
I hope we can get together again soon.

让我们什么时候再聚吧。
Let’s get together sometime.

我们什么时候一齐吃午饭吧。
Let’s do lunch sometime.

给我打电话
Call me.

【情景对话】
Everyday farewells

A: I really should be on my way.

B: Oh, don’t go yet. Let’s at least have one more.

A: No, thank you. I can’t.

B: It’s too bad that you have to leave so early.

A: Thank you very much. I had a really good time.

B: Thanks for coming! We should meet again sometime soon.

A: That would be great! Actually, can I get your phone number, Ella? That’s assuming you don’t mind if I call you sometime.

B: Anytime. You can reach me 5558929.

A: ok, got it. I’ll call you sometime next week.

B: Fine.

A: It’s time to go and I hope we can get together again soon.

B: I hope so, too. Bye! Ben.


相关文章推荐

彻底告别Oracle Client

  • 2013年07月15日 12:40
  • 374KB
  • 下载

告别findViewById的Demo

  • 2015年12月08日 22:54
  • 4.5MB
  • 下载

告别无止境的增删改查:Java代码生成器

告别无止境的增删改查:Java代码生成器 对于一个比较大的业务系统,我们总是无止境的增加,删除,修改,粘贴,复制,想想总让人产生一种抗拒的心里。那有什么办法可以在...

Android:一键find控件,从此告别繁琐的findViewById

记得之前写过一篇博客叫做: 你还在苦逼地findViewById吗?使用ButterKnife从此轻松定义控件 此文是介绍在eclipse环境下使用ButterKnife的,相比传统的find...

终结者告别版Rat2.2

  • 2012年06月13日 00:51
  • 423KB
  • 下载

告别VMWARE!开源,免费,高效率,跨平台的

与所有Linux爱好者一样,对Windows的感情都是虽然不喜欢,但是有些时候还真离不开这个玩意。那怎么办呢?虚拟机!最早接触的虚拟机是virtualpc,这个软件自从被微软收购之后,就没有什么发展了...
  • the_owl
  • the_owl
  • 2013年09月16日 17:06
  • 1835

告别代理513vpn软件

  • 2009年11月03日 15:11
  • 35KB
  • 下载
内容举报
返回顶部
收藏助手
不良信息举报
您举报文章:日常告别
举报原因:
原因补充:

(最多只允许输入30个字)