排箫-荷兰

Privacybeleid
Dit privacybeleid beschrijft de informatie die door de software app via onze applicatie wordt verzameld en hoe we deze informatie zullen gebruiken.

  1. De belangrijkste functies van APP-software hoeven tijdens het gebruik niet verbonden te zijn met het internet en de persoonlijke informatie van de gebruiker wordt niet verzameld via onze applicatie. We zijn ons terdege bewust van het belang van persoonlijke informatie van gebruikers, met name voor minderjarigen. In onze app is het niet nodig dat gebruikers persoonlijke informatie registreren, en gebruikers zijn niet verplicht gedetailleerde persoonlijke informatie in te voeren.
  2. De app software applicatie zal het account en wachtwoord in geen enkele vorm opslaan, noch zal het verzamelen en opslaan van persoonlijke informatie op uw sociale account in welke vorm dan ook.
  3. Voorwaarden van het privacybeleid
    Als u het niet eens bent met dit beleid, gelieve deze app niet te gebruiken. Als u onze app applicaties blijft gebruiken, betekent dit dat u akkoord gaat met de privacy voorwaarden van deze app applicaties. Wij behouden ons het recht voor om de voorwaarden van het privacybeleid definitief te interpreteren.
  4. Neem contact met ons op
    Als u vragen of opmerkingen heeft over dit privacybeleid, kunt u een e-mail sturen naar: qiudi7323@gmail.com
  5. App software wordt onafhankelijk ontwikkeld door Qiu Hangzhou, en alle rechten zijn voorbehouden.
  • 0
    点赞
  • 0
    收藏
    觉得还不错? 一键收藏
  • 0
    评论
评论
添加红包

请填写红包祝福语或标题

红包个数最小为10个

红包金额最低5元

当前余额3.43前往充值 >
需支付:10.00
成就一亿技术人!
领取后你会自动成为博主和红包主的粉丝 规则
hope_wisdom
发出的红包
实付
使用余额支付
点击重新获取
扫码支付
钱包余额 0

抵扣说明:

1.余额是钱包充值的虚拟货币,按照1:1的比例进行支付金额的抵扣。
2.余额无法直接购买下载,可以购买VIP、付费专栏及课程。

余额充值