C++舞者

jinnie的专栏

AWK Programming
AWK text-processing language is useful for such tasks as: Tallying information from text files and creating reports from the results. Adding additional functions to text editors like "vi". Translating files from one format to another. Creating small databases. Performing mathematical operations on files of numeric data.

    仔细想想,在编程的过程中,遇到的最多的问题还是字符串,不管是分析字符中、变换字符串,还是别的什么。在LINUX下,有许多处理字符串的语言和工具,比如PERL,SED,AWK等。这次就从AWK开始,毕竟,学习它是很容易的。

    抽出几个小时来学一下吧,这里是一个很好的开始:http://www.vectorsite.net/tsawk.html

阅读更多
个人分类: 编程语言
想对作者说点什么? 我来说一句

The AWK Programming Language (中文版)

2016年10月27日 1.28MB 下载

The AWK Programming Language 中文版

2016年12月15日 900KB 下载

awk effective programming

2010年02月05日 2.13MB 下载

The AWK Programming Language

2014年02月14日 7.94MB 下载

没有更多推荐了,返回首页

不良信息举报

AWK Programming

最多只允许输入30个字

加入CSDN,享受更精准的内容推荐,与500万程序员共同成长!
关闭
关闭